E-leje ndertimi
Partneret e Cairit
Komuna e Çairit
Në pajtim me aksionin e përbashkët të NP Higjiena Komunale dhe Komuna e Çairit për largimin e mbeturinave të forta-teknikë të bardhë (frigoriferë të vjetër,
Ndihmë për qytetarët
  • Komuna e Çairit
  • Komuna e Çairit
  • Komuna e Çairit
Komuna e Çairit
image

Rikonstruimi i tërësishëm i sinjalizimit rrugor në udhëkryqin “Kemal Sejfulla” dhe “Brigada e Dytë Maqedonase”

​Komuna e Çairit në bashkëpunim me Qytetin e Shkupit dhe ndërmarrjen publike “Rrugët dhe rrugicat” filloi rikonstruimin e tërësishëm të sinjalizimit rrugor në udhëkryqin “Kemal
image

Aksioni i përbashkët i NP Higjiena Komunale dhe Komunës së Çairit për mbledhjen e mbëturinës së rëndë

Me datën 22.04.2016 do të realizohet aksioni i përbashkët i NP Higjiena Komunale dhe Komunës së Çairit për mbledhjen e mbëturinës së rëndë (mobilje e
image

Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi dhe Kryetari i Këshillit të Komunës së Çairit dhe Esnafit të Çarshisë vizituan Çarshinë e Vjetër të Shkupit dhe dyqanet e rinovuara

Sipas Kuçit, deri tani janë rinovuar 9 dyqane, ndërsa në fazën e parë me këtë projekt pritet të përfshihen 60 dyqane. “Më lejoni t’ju kujtoj se ...
më shumë
Kontakte
  • Zoran Dimov- 02 2603-055

    -Person per komunikim me qytetaret te cilet kane ndonje shkalle pengese me qellim te ofrimit te ndihmes

  • Kaltrina Zekolli -02 2603-053

    -Person i atorizuar per ofrimin e informatave te karakterit publik

  • Komuna e Çairit


Sheshi Skenderbeu 3D